SUPER PIZZA

Ravintolayrittäjälle

Ravintolayrittäjälle

 

Super Pizza-yhteisön jäsenenä toimit seuraavan mallin mukaan:

Käytät omia raaka-aineitasi ruoan valmistamiseen. Voit itse vapaasti valita tavarantoimittajasi ja tukku- yhteistyökumppanisi. Vaadimme ainoastaan laatukriteerien täyttymistä: pyydämme ravintolaasi valmistamaan parasta mahdollista ruokaa asiakkaillemme.

Käytät oman ravintolasi kuljettajaa/kuljettajia ruokatilauksen toimituksen ja kotiinkuljetuksen korkean laadun ja luotettavuuden varmistamiseksi.

Komissio: Maksat meille 50 % vähemmän kuin muille vastaaville yrityksille tai alustoille.

Olet yhteydessä meihin milloin vain: WhatsAppin tai Team Viewerin kautta.

Helppo ja nopea toiminnan aloitus. Tarvitset vain oman kannettavan tietokoneen ja yhdistämme sinut verkkoon- olet liittynyt yhteisömme jäseneksi! Yhteistyömme voi alkaa ja ravintolasi alkaa saamaan tilauksia sisään.

Mainostamme ja teemme kohdennettua markkinointia toiminta-alueellasi. Tästä ei aiheudu sinulle lisäkuluja. Näin saat Super Pizza-yhteisön kautta lisää myyntiä ja uusia asiakkaita ravintolallesi.

Teemme yhteistyötä Design-visualin kanssa joka tarjoaa meille ja yhteistyökumppaneillemme edulliseen hintaan seuraavat mainontaan ja markkinointiin liittyvät palvelut: Nettisivut, esitteet, tulostus, näytöt, nettikaupat, ständit, kortit (yrityskortit/käyntikortit), flyerit.

Liity Super Pizza-yhteisöön! Laajennat asiakaskuntaasi ja koet ravintolamyyntisi nopean kasvun.  Välitämme aidosti brändistämme ja kaikista yhteistyökumppaneistamme.

 

0
Ostoskori